Mastercamu lahko z namestitvijo dodatkov razširimo in izboljšamo funkcionalnost. Odprt pristop programskega paketa Mastercam pomeni, da imate dostop do najboljših specializiranih rešitev, ki jih je mogoče uporabljati z našimi izdelki.
Nekateri izmed najbolj priljubljenih dodatkov so:

Kot del programov Mastercam je vključena aplikacija Renishaw®, ki meri in preverja obdelovance. Preprosto nastavite, potrdite in po potrebi celo prilagajajte poti med obdelavo.

Hitro oživite svoje 2D-skice, slikovne izrezke, fotografije in CAD datoteke tako, da jih izdelate na ekranu in izrežete s preprostimi, specializiranimi obdelavami.

Samodejno zazna, razvrsti in določi strategije vrtanja za velike količine lukenj, in celo samodejno ustvari definicije orodja iz obstoječe geometrije.

Izjemno učinkovite obdelave, ki zagotavljajo vrhunske lopatice, delilnike, podlage in zaokrožene robove.

Metrologija - Verisurf

Integrirana rešitv progrVerisurf logoamske opreme za računalniško podprto 3D koordinatno merjenje in preverjanje izdelkov na osnovi CAD modela (Model Based Inspection) ali na osnovi risbe. Podpira različne 3D merilnime naprave, kot so prenosne merilne roke (PCMM) ter laserski skenerji, projektorji, laserski sledilci (laser tracker) in koordinatni merilni stroji (CMM).
Verisurf sestavljajo moduli Measure, Automate, Reverse Analysis in drugi, s katerimi lahko delamo vse od meritev do obratnega inženirstva. Pokličite nas za predstavitev!