Izvedba, izobraževanje, tehnična podpora, postprocesorji, DNC povezave, svetovanje

Izvedba, izobraževanje, tehnična podpora, postprocesorji, DNC povezave, svetovanje

Z računalniško podprtimi tehnologijami (CAD/CAM/CNC/DNC) in njihovim uvajanjem v proizvodnjo se ukvarjamo že več kot petindvajset let. Poznavanje teh tehnologij ter izkušnje na tem področju zagotavljajo našim strankam kvalitetno, učinkovito in zanesljivo svetovanje, podporo in pomoč pri reševanju problemov.

Programsko opremo Mastercam prodajamo od  leta 1991.

Ponujamo celovito rešitev: od namestitve programske opreme in izdelave postprocesorjev do šolanja, tehnične podpore in pomoči pri reševanju problemov in iskanju boljših rešitev.

Postprocesorje izdelujemo sami za različne stroje z različnimi krmilniki in z njihovimi posebnostmi. Prilagajamo jih zahtevam in potrebam uporabnikov. Postprocesor mora biti več, kot samo program, ki prilagodi od stroja (krmilnika) neodvisen zapis poti orodja v jezik, ki ga razume stroj.

Poleg tega se ukvarjamo tudi z DNC povezavami. To so povezave med računalnikom in krmilnikom stroja ter prenosom NC programov na stroj oziroma iz stroja preko serijskih (RS-232C, RS-422) ali mrežnih povezav (Ethernet, brezžične povezave).

Ukvarjamo se tudi s projekti s področja 3D modeliranja, NC programiranja numerično krmiljenih strojev in povratnega inženirstva. Na ta način nenehno preverjamo Mastercam na dejanskih modelih in si nabiramo izkušnje. Brez njih ne bi mogli uporabnikom Mastercama ponujati kvalitetne, učinkovite in zanesljive podpore.

V kolikor potrebujete dodatno pomoč pri uporabi Mastercama in z njim povezanih produktov smo vam z veseljem na voljo.

Tehnična podpora za naše uporabnike vsak dan na tel. št. +386 288 29 214 in po elektronski pošti info@camincam.si.