CAD/CAM/CMM programska oprema Mastercam je vodilni programski paket za sodobno in zmogljivo, računalniško podprto CNC programiranje. Odlikuje ga enostavna uporaba, učinkovito programiranje ter ugodno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Mastercam ponuja celovite CAD/CAM programske rešitve za različne vrste NC programiranja, od enostavnega do zelo zahtevnega. Primeren je za vsa podjetja, ki imajo CNC stroje: od podjetij s proizvodnjo do orodjarn.

Poudarek Mastercama je na modulih za NC programiranje (CAM) z različnimi tehnologijami in strategijami programiranja, od enostavnih do naprednih. Dvo do pet osno rezkanje z ekskluzivno tehnologijo Dynamic Motion,  struženje, programiranje več osnih in več vretenskih stružno-frezalnih obdelovalnih strojev s sinhronizacijo posameznih operacij in simulacijo stroja.  Tu so tudi moduli za žično erozija, rezanje, obdelavo lesa, rezbarjenje in graviranje, 3D modeliranje s površinami in telesi, risanje.

Odprt pristop programskega paketa Mastercam pomeni, da imate z različnimi dodatki dostop do dodatnih specializiranih rešitev, ki delujejo znotraj ali zunaj Mastercama.  CAD/CAM/CMM programska oprema Mastercam z dodatki dopolnjuje dodatne funkcionalnosti iz področja robotike, metrologije, načrtovanja elektrod, upravljanja z orodji ter upravljanja s CNC programi. Pokličite ali pišite nam za dodatne informacije. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri najboljše programske opreme.

Mastercam

Verisurf

Robotmaster

Cimco