Mastercam 2023 Mill Turn Lathe Rezkanje struženje CAM obdelave.si

Izšla je nova verzija Mastercam 2023.

Najnovejša programska oprema Mastercam 2023 omogoča še bolj zmogljive Multiaxis obdelave, hitrejša predpriprava, prilagodljivo gibanje orodja, v do zdaj najbolj intuitivnem okolju. Izpolnite svoja pričakovanja, spoznajte Mastercam 2023. Svetovno najbolj razširjena CAM programska oprema!

Pomembnejše novosti v verziji 2023 so:

Video predstavitve vseh novosti si lahko ogledate preko te povezave, do opisa novosti iz prejšnjih verzij Mastercama lahko dostopate v arhivu.

Namestitvene datoteke prenesete tukaj.

Mastercam 2023...

programsko opremo sestavljajo različni moduli. Osnova vsem je Mastercam Design, modul za risanje dvo- in tridimenzionalnih žičnih, površinskih ter solid modelov. Mastercam Design ima tudi vmesnike za branje modelov iz drugih CAD sistemov (Catia, PRO-E, Solidworks,..). Lahko ga nadgradimo tudi z modulom Moldplus, ki ima dodatne zelo zmogljive funkcije za modeliranje in analiziranje površinskih modelov. Za CAM funkcionalnost ga nadgradimo z moduli za od dvo- do petosnim rezkanjem, dvo- do štiriosnim struženjem, dvo- do štiriosno žično erozijo, obdelavo lesa, rezbarjenje in graviranje.

Moduli nudijo najrazličnejše tehnologije grobe obdelave, fine obdelave, čiščenja ostankov ter štiri- in petosne obdelave. Medtem ko je tehnologija dvoosne obdelave ohranila vso preprostost uporabe, so dodane tudi napredne tehnologije, kot sta visokohitrostna in petosna obdelava ter najnovejša tehnologija trohoidnega rezkanja Dynamic Motion™. S pomočjo postprocesorja je mogoče ustrezni modul Mastercama prilagoditi tudi alternativnim tehnologijam obdelave, na primer plamenskemu rezanju, rezanju z vodnim curkom in rezanju z laserskim žarkom. Vsem modulom je skupno enostavno in učinkovito NC programiranje. Za več informacij obiščite našo stran z opisi posameznih modulov.

Za prilagojeno ponudbo vaših potreb pri CNC programiranju ali predstavitev uporabnosti in zmožnosti Mastercam programske opreme nas pokličite ali kontaktirajte. Z veseljem vam pomagamo pri reševanju težav, prilagodimo postprocesorje vašim potrebam in izučimo kader za najhitrejši prehod v svet CAM programske opreme!

 

Mastercam 2023 – NOVA VERZIJA