Mastercam uporabljajo podjetja po celem svetu. Nekatera od teh so globalna podjetja, ki vključujejo korporacije iz lestvice Fortune 500, druga so manjša podjetja, dobavitelji, podizvajalci, pogodbene izvajalci, podjetja za vzdrževanje, popravila in izbojšave, orodjarne, male in velike proizvodne delavnice, kovinsko predelovalni obrati, specializirane proizvodne delavnice, vzdrževalne delavnice, proizvajalci pohištva, mizarske delavnice.

Vse ta podjetja so odvisna od natančnosti, zanesljivosti, inovativnosti in prilagodljivosti in to pričakujejo tudi od programske opreme, ki jo uporabljajo. Zahtevajo CAD/CAM programsko opremo, ki je zmožna zadovoljiti naraščajoče zahteve industrije.

Ne glede na to, ali izdelujejo sestavne dele za avtomobilsko industrijo, letalsko industrijo, orodja za preoblikovanje pločevine, orodja za plastiko, tlačni liv, avtomobilska dvigala, valje, lopatice za turbine, vetrne elektrarne, vrtalne glave za naftne vrtine ali pa smuči, skateboarde, pralne stroje, pohištvo, sončna očala ali orodja za stekleno embalažo, se na Mastercam lahko zanesejo.

Mastercam prinaša kvaliteten nabor natančnih strojnih obdelav in oblikovalskih orodij, ki omogočajo, da je izdelek narejen hitro, kvalitetno in z dobičkom.

Programska oprema pa je le eden od ključev za uspeh. Ponujamo celovito rešitev: od namestitve programske opreme, šolanja in prilagoditve NC programov na različne stroje (postprocesorji). Več kot dvajsetletne izkušnje na tem področju zagotavljajo našim strankam kvalitetno, učinkovito in zanesljivo svetovanje, podporo in pomoč pri reševanju problemov. Poleg tega pa globalna skupnost Mastercamovih uporabnikov, strokovnjakov, inštruktorjev in navdušencev omogoča, da iz svoje investicije iztržite kar največ.